Blog

Tuning forks Sound Healing

Stefaniada Lake Festival Πρόσκληση στο Εργαστήρι Ηχοθεραπείας

Ανακαλύψτε την μαγεία των SOUND HEALING BATHS  σε ένα ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στην καταπράσινη λίμνη Στεφανιάδα του Ν. Καρδίτσας στις 3-4-5 Αυγούστου! 

Σας προσκαλώ σε ένα αναζωογονητικό Ηχοθεραπευτικό ταξίδι που θα σας βοηθήσει να αφήσετε την καθημερινότητα στην άκρη και να βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία και ευεξία μέσω των θεραπευτικών ήχων των Tuning Forks, των Singing bowls, του Gong και των Tuned Pipes.

Σε αυτό το μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο των Αγράφων θα έχετε την ευκαιρία να επανεκκινήσετε το νευρικό σας σύστημα και να αναζωογονήσετε και να ανυψώσετε το πνεύμα σας — ενώ επιτρέπετε στον εαυτό σας μια «βουτιά» στον «μαγικό» κόσμο των SOUND HEALING BATHS.

🎶   Θα βυθιστείτε στους θεραπευτικούς ήχους και θα εξερευνήσετε νέες διαστάσεις χαλάρωσης και αυτογνωσίας.

·        🎶 Θα μεταβείτε σε ένα γαλήνιο, ρυθμικό σύμπαν που θα επηρεάσει θετικά κάθε πτυχή της ζωής σας.

·        🎶 Θα αφεθείτε να αφουγκραστείτε την ψυχή σας και να ταξιδέψετε, μέσω των εικόνων του αφηγήματος και της μουσικής, στον δικό σας εσωτερικό κόσμο διευρύνοντας με τον τρόπο αυτό την συνείδησή σας και βιώνοντας μια βαθιά εμπειρία εσωτερικής ανανέωσης και αναζωογόνησης.

Οι δονήσεις  των Tuning Forks, των Singing bowls, του Gong και των Tuned Pipes διαπερνούν κάθε κύτταρο του σώματός σας, ηρεμούν το μυαλό σας, απομακρύνουν το στρες, ενεργοποιούν το παρασυμπαθητικό νευρικό σας σύστημα, απελευθερώνουν ενδορφίνες και επαναφέρουν την αρμονική κατάσταση σε όλο τον οργανισμό σας.

Ελάτε μαζί μας σε αυτή την μοναδική εμπειρία και επιτρέψτε στους ήχους και την αφήγηση να αγγίξουν την ψυχή σας και να μεταμορφώσουν την ενέργειά σας!

Ζήστε σε αυτή την ιδιαίτερης ομορφιάς λίμνη μοναδικές στιγμές βαθιάς χαλάρωσης και ηρεμίας, ισορροπήστε το νευρικό σας σύστημα, αναζωογονηθείτε και πάρτε μαζί σας την ήρεμη δύναμη του βουνού!

Για περισσότερες πληροφορίες 👉 επισκεφθείτε την σελίδα μου στο Φεστιβάλ και επικοινωνήστε μαζί μου

Ελένη Αστεριάδη

Ολιστική Θεραπεύτρια

 

Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.