Blog

Φωτοθεραπεία Κρυσταλλικού Φωτός

Φωτοθεραπεία Κρυσταλλικού Φωτός

«Ένιωσα το σώμα μου να δέχεται ζεστασιά και μια αίσθηση θαλπωρής και γαλήνης. Ηρέμησα και μετακινήθηκα από μια κατάσταση φόβου και άγχους που ήταν παρούσα μέσα μου εδώ και πολύ καιρό - σε μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης και εσωτερικής γαλήνης. Ένιωθα παρών. Μπορούσα να αναπνεύσω βαθιά και πάλι. Ένιωσα να ξαναβρίσκω την ενεργητικότητά μου και την χαρά στην ζωή μου.»

Όλοι πιστεύω θα θέλατε να νιώσετε όπως ο φίλος μας που μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία του. Αυτό το υπέροχο αίσθημα γαλήνης, θαλπωρής, βαθιάς χαλάρωσης και παρουσίας, μπορείτε να το βιώσετε και εσείς τώρα. 

Εδώ και πολύ καιρό παρατηρώ όλο και περισσότερο ότι οι άνθρωποι στις μέρες μας έχουν ανεπάρκεια ενέργειας, έλλειψη χαράς, ηρεμίας, ισορροπίας και παρουσίας όσο ποτέ άλλοτε.  Για τον λόγο αυτόν, έψαξα και βρήκα ένα μοναδικό εργαλείο φωτοθεραπείας που διαφέρει από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί επειδή λειτουργεί σαν κλειδί για να ξεκλειδώσετε μια βελτιωμένη κατάσταση στην υγεία σας.

Σε όλους αρέσει η φωτοθεραπεία κρυσταλλικού φωτός, και αυτό γιατί το σώμα τους πηγαίνει βαθιά και γρήγορα σε αυτή την παρασυμπαθητική επαναφορά όπου η καρδιά τους ηρεμεί, γεμίζει γαλήνη και ζωτικότητα με τον καλύτερο τρόπο. 

Πρόκειται για μια συσκευή τεχνολογικής αιχμής που χρησιμοποιεί το φως για την αντιμετώπιση ενεργειακών ανισορροπιών στους μεσημβρινούς του σώματος. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του φωτός ενισχύονται από την αρχέγονη δομή των κρυστάλλων χαλαζία για να αναπληρωθούν τα ενεργειακά αποθέματα και να αποδεσμευτεί η Ενέργεια/Qi, προάγοντας τη συνολική ευεξία του σώματος.

Η τεχνολογία στη φωτοθεραπεία κρυσταλλικού φωτός και η συνέπεια στην χρήση της είναι ένα βασικό συστατικό για το αποτέλεσμα, κάτι που ισχύει σε κάθε θεραπευτική προσέγγιση. Προσωπικά την χρησιμοποιώ σε συνδυασμό και με άλλες τεχνικές γιατί μεγιστοποιεί το θεραπευτικό δυναμικό τους. 

Η ενεργοποίηση της ροής της ενέργειας στα κανάλια βελονισμού οδηγεί σε:

  • βελτιωμένη κυκλοφορία
  • βελτίωση του ανοσοποιητικού
  • μείωση των φλεγμονών

Απολαύστε την εμπειρία ευεξίας που χαρίζει η Φωτοθεραπεία κρυσταλλικού φωτός!

Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.