Blog

Breathing techniques by the lake

Stefaniada Lake Festival Πρόσκληση στο Εργαστήρι Διαχείριση Άγχους με Ενεργειακές Τεχνικές

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλώ στο Stefaniada Lake Festival που θα πραγματοποιηθεί 3 με 11 Αυγούστου στη λίμνη Στεφανιάδα του Ν. Καρδίτσας. Το φεστιβάλ αυτό αποτελεί για όλους μας μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε τη φυσική ομορφιά του βουνού και να βιώσουμε την τοπική κουλτούρα και παράδοση.

Η ζωή μας συχνά φαίνεται σαν ένας αέναος αγώνας, με τις σκέψεις μας να περιφέρονται πάντα γύρω από τις επόμενες υποχρεώσεις μας. Αυτός ο σταθερός νοητικός θόρυβος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την διάθεσή μας και να αυξήσει το στρες και το άγχος. 

Ελάτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία σε ένα μαγευτικό μέρος με ιδιαίτερη ενέργεια μακριά από την βουή της καθημερινότητας και να μυηθείτε στην Τέχνη της Ηρεμίας!

Προετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τον τρόπο με τον οποίο η τεχνική Acupressure-Δακτυλοπίεση, η Αναπνοή και η τεχνική Mindfulness-Ενσυνειδητότητα μπορούν να σας βοηθήσουν να τα διαχειριστείτε και να έχετε μια πιο ισορροπημένη ζωή.

Στο εργαστήρι αυτό που θα πραγματοποιηθεί στις 3-4-5 Αυγούστου θα μάθετε:

1. πώς να εφαρμόζετε Acupressure -Δακτυλοπίεση και σε ποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος, για να απελευθερώσετε την ροή της ενέργειας και να μειώσετε το στρες και το άγχος.
2. πώς η Αναπνοή σας μπορεί να γίνει ένα ισχυρό εργαλείο για να ενεργοποιείτε το παρασυμπτωματικό νευρικό σας σύστημα, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη χαλάρωση και τη μείωση του στρες. Θα μάθετε πρακτικές αναπνοής για να μπορείτε να βελτιώσετε την αντίδρασή σας σε καταστάσεις άγχους και πίεσης
και να έχετε καλύτερη υγεία και ευεξία.
3. πώς λειτουργεί η τεχνική Mindfulness-Ενσυνειδητότητα για να αυξήσετε την επίγνωσή σας στο παρόν και να διαχειρίζεστε καλύτερα τις σκέψεις σας, τα αισθήματα και τα συναισθήματά σας χωρίς να κρίνετε ή να αντιδράτε μηχανικά. Θα έχετε βιωματική εμπειρία ασκήσεων Ενσυνειδητότητας και θα πάρετε πρακτικές συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόζετε εύκολα στην καθημερινότητα σας για να απολαμβάνετε περισσότερη ψυχική ηρεμία, βελτίωση των λειτουργιών του εγκεφάλου σας και γενικότερη ευεξία.

Σας περιμένω με καρδιά γεμάτη χαρά! ☀️

Για περισσότερες πληροφορίες  👉  επισκεφθείτε την σελίδα μου στο Φεστιβάλ και επικοινωνήστε μαζί μου.

Ελένη Αστεριάδη ❤️

Ολιστική Θεραπεύτρια

 

Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.