Blog

HEALTHY WEIGHT

Διατήρηση Ιδανικού Βάρους

Όλοι μας θέλουμε να απολαμβάνουμε την ζωή μας έχοντας υγεία! Σωστά;

Όταν έρχεται όμως η σκέψη μας γύρω από το βάρος μας, πως νοιώθουμε αλήθεια;

Τι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να αισθάνεσαι καλά στα κιλά που βρίσκεσαι; Υπάρχει τρόπος άραγε για να παραμείνεις σταθερά εκεί που έχεις φτάσει μετά από κόπο και στερήσεις; Πως θα σου φαινόταν να είχες τα εργαλεία που θα σε βοηθάνε να αντιστέκεσαι με επιτυχία στους γλυκούς ή αλμυρούς πειρασμούς; Έχεις όλη την ενέργεια και ηρεμία που απαιτείται για να το πετύχεις; Τι συναισθήματα βιώνεις όταν οραματίζεσαι τον εαυτό σου με τα αγαπημένα σου ρούχα; Νιώθεις χαρά και αυτοπεποίθηση και μόνο στην σκέψη ότι το έχεις πετύχει; Και αν σε ρωτήσει κάποιος αποδέχεσαι και αγαπάς τον εαυτό σου, τι θα έλεγες;

Για να απαντήσω με ακρίβεια σε όλα αυτά σου τα ερωτήματά αποφάσισα να δημιουργήσω ένα βιωματικό διαδικτυακό πρόγραμμα για να σου προσφέρω τα κλειδιά σε ότι σε προβληματίζει σχετικά με την διατήρηση του Ιδανικού για σένα βάρους και τον έλεγχο της όρεξης;

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρεις μια έρευνα που έχω ετοιμάσει διάρκειας 3΄  την οποία μπορείς να συμπληρώσεις χωρίς κάποια δέσμευση. Η συμμετοχή σου είναι σημαντική γιατί θα με βοηθήσει να δομήσω το πρόγραμμα μου με γνώμονα τις πραγματικές σου ανάγκες.  Όσο περισσότερες απαντήσεις λάβω τόσο πιο αντιπροσωπευτικό θα είναι το δείγμα και γι'αυτό η συμμετοχή σου μετράει για μένα. Μπορείς αν θες να το προωθήσεις σε όποια/ον πιστεύεις ότι θα μπορούσε να ωφεληθεί από την συμμετοχή του σε αυτή την έρευνα.

https://tally.so/r/wzMklM

 

 

Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.